The Science of Cooking (Rexistro nro. 1108019)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00383nam a2200121 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 64IN
ISBN
ISBN 9780241229781
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme The Science of Cooking
MENCIÓN DE TÍTULO
Título The Science of Cooking
Resto do título : Every question answered to perfect your cooking
Autores / Stuart Farrimond
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Munich
Editorial : Dorling Kindersley Verlag GmbH
Data de publicación , 2017
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 256
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Data non definida (008)
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          EOI de Vilagarcía EOI de Vilagarcía Sala préstamo 2024-05-13 Fondos de Biblioteca 64IN sci 64IN FAR sci PEJ002000007899 2024-05-20 Prestable

Coa tecnoloxía Koha